Choose a package

BASIC

Besplatno

Unos osnovnih informacija

Jedan sportski objekat.

Samo osnovne informacije i slike, bez linkova i kontakt opcija.

PREMIUM

3.600,00 RSD Sa PDV

(300,00 RSD mesečno)

Jedan sportski objekat.

Sa svim informacijama, slikama, linkovima ka sajtu i društvenim mrežama. Istaknute kontakt informacije.

MOGUĆNOST PUŠTANJA AKCIJA.

Napredni panel sa statistikama poseta.

Godinu dana uz mogućnost obnove.

100% Garancija za povraćaj novca

Nakon uplate i aktivacije vašeg mesta, imate 14 dana da se predomislite, i otkažete svoju pretplatu na našem portalu. Dovoljno je da nam samo napišete email i pobrinućemo se za vas, novac će ubrzo biti ponovo na vašem računu.

Najbolja moguća podrška

Naš cilj je da vi budete srećni, da vaši klijenti budu srećni, da vaš posao cveta i napredjuje. Od početka saradnje ćemo vam uvek stajati na raspolaganju za sve nedoumice, ideje i pomoć oko što boljeg zajedničkog funkcionisanja.


Da li ja sam ubacujem detalje svog mesta?

Da, imaćete korisnički panel unutar našeg portala u kom ćete uvek moći da menjate detalje svog mesta samostalno, bilo da su u pitanju slike, linkovi ili tekstovi. Takođe, uvek vam stojimo na raspolaganju za pomoć ukoliko imate problema, možete izabrati i da vam naši dizajneri organizuju izgled stranice mesta.

Da li postoje neki dodatni popusti koji nisu navedeni?

Da, ukoliko vaša firma ima više lokacija, kontaktirajte nas za dodatni popust. Ili, ukoliko Vaše mesto radi kao dobrotvorna ustanova.

Koji su načini plaćanja?

Primarni način plaćanja je direktna uplata na naš bankovni račun. Nakon odabira paketa, ubacivanja mesta, i nakon što unesete vaše lične, i podatke vaše firme u formular, automatski se generiše faktura za plaćanje, koju dobijate na vaš email. Drugi način plaćanja je Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro), vidite više na stranici Plaćanje.

Imam pitanje koje nije navedeno?

Stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas