Neka bude kratko i oopisno jer će se pojavljivati u rezultatima pretrage
Posetioci mogu filtrirati svoju pretragu po kategorijama i sadržajima koje žele - pa pobrinite se da ih odaberete mudro i uključite sve relevantne
Posetioci mogu filtrirati svoju pretragu po karakteristikama - pa pobrinite se da ih uključite sve.
Ostavite prazno ako lokacija nije bitna.
Prva slika će biti upotrebljena kao istaknuta.
Slobodno promenite format teksta da odgovara Vašim potrebama.

100% Garancija za povraćaj novca

Nakon uplate i aktivacije vašeg mesta, imate 14 dana da se predomislite, i otkažete svoju pretplatu na našem portalu. Dovoljno je da nam samo napišete email i pobrinućemo se za vas, novac će ubrzo biti ponovo na vašem računu.

Najbolja moguća podrška

Naš cilj je da vi budete srećni, da vaši klijenti budu srećni, da vaš posao cveta i napredjuje. Od početka saradnje ćemo vam uvek stajati na raspolaganju za sve nedoumice, ideje i pomoć oko što boljeg zajedničkog funkcionisanja.


Da li ja sam ubacujem detalje svog mesta?

Da, imaćete korisnički panel unutar našeg portala u kom ćete uvek moći da menjate detalje svog mesta samostalno, bilo da su u pitanju slike, linkovi ili tekstovi. Takođe, uvek vam stojimo na raspolaganju za pomoć ukoliko imate problema, možete izabrati i da vam naši dizajneri organizuju izgled stranice mesta.

Da li postoje neki dodatni popusti koji nisu navedeni?

Da, ukoliko vaša firma ima više lokacija, kontaktirajte nas za dodatni popust. Ili, ukoliko Vaše mesto radi kao dobrotvorna ustanova.

Koji su načini plaćanja?

Primarni način plaćanja je direktna uplata na naš bankovni račun. Nakon odabira paketa, ubacivanja mesta, i nakon što unesete vaše lične, i podatke vaše firme u formular, automatski se generiše faktura za plaćanje, koju dobijate na vaš email. Drugi način plaćanja je Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro), vidite više na stranici Plaćanje.

Imam pitanje koje nije navedeno?

Stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas