Konjički klub Kentaur

Konji su kao deca. Oni neguju maštu i uživaju u životu.

Konjički klub „Kentaur“ postoji od 1991. godine. Od svog nastanka do današnjeg dana okupio je veliki broj članova: sportista, rekreativaca i ljubitelja konja i prirode.

Smešten na 8 hektara, klub u svom sklopu ima peščani manjež dimenzija 77 m x 55 m i travnati deo za jahanje 55 m x 45 m, dve štale sa dvadeset konja za sportsko i rekreativno jahanje, kao i nekoliko ispusta, a u upotrebi je i zatvoren prostor za jahanje.đ

Konjički sport okuplja porodicu.
Naš program bavljenja konjima na prvom mesto uključuje rad sa decom.

Deca su očarana ovim plemenitim životinjama, i roditelji uskoro mogu primetiti kako ona postaju aktivna i odgovorna, raduju se svakom susretu s konjima. Jahanje ih motiviše, ona postaju vredna, uče se poštenju i strpljivosti, a to je jedini način da se razvije poverenje i dobar odnos.

Naš rad sa decom podrazumeva tandemsko jahanje (jahanje sa instruktorom), samostalno jahanje na lonži, a za sve one koji više vole druženje sa konjima od samog jahanja, postoji i program obuke dece i odraslih za rad sa konjima.

Pored rada sa decom, Konjički klub „Kentaur“ nudi razne vidove edukacije za sve uzraste..

Za jahače koji su prošli osnovnu obuku ili jahače sa osnovnim iskustvom nudimo naredni nivo obuke koji uključuje: samostalno vođenje konja upotrebljavajući manješke radnje, kondicione treninge, korišćenje motki i kavaleta, kao i pripreme za terensko jahanje. Nakon završenog naprednog stepena jahač se može opredeliti za rekreativno ili sportsko jahanje.

Pored svih vidova obuke i edukacije postoji mogućnost iznajmljivanja odrđenog konja po vašoj želji, čime ste u prilici da uvek jašete ono grlo koje vam najviše odgovara. Takođe imate mogućnost da svog ljubimca dovedete kod nas u pansion, po standardnim kriterijuima.

Ocenite mesto i napišite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Банатска 31
Београд 11158 Град Београд RS
Kako stići?

Da li je ovo Vaša kompanija? Preuzmite kontrolu nad detaljima.

Ažurirajte informacije, ubacite slike, povežite socijalne mreže i istaknite svoj objekat.