Athletic’s Gym Banovo Brdo

Vežbajte sa pogledom na Adu.

Ekskluzivna lokacija ovog kluba na sredini Požeške ulice na Banovom Brdu, na trećem spratu tržnog centra, omogućava vežbačima panoramski pogled na Adu Ciganliju. Prirodno osvetljen prostor i odlično pozicionirana lokacija je nešto što naši vežbači najviše cene.

Visok stepen personalizacije

Klub na Banovom Brdu je namenjen Cardio i Weight treningu. Na raspolaganju su 4 personalna instruktora koje vežbač ima na raspolaganju pored Technogym-ovih poliuretanskih tegova i bučica, Selection i Cardio, kao i PureStrength plate loading serije sprava. Ovaj klub je opremljen gumiranim podom u sekciji sa bučicama.

20 godina tradicije

Fitness klub „Athletic’s Gym“ je oformljen 1996. godine. Na samom početku rada, klub je radio kao sekcija za aerobik i body building pri sportskom centru Partizan – Čukarica na Banovom brdu, a od 20. januara 1998. godine kao samostalni sportski klub.

Funkcionalnost

Funkcionalnost kluba se ogleda u opremljenosti samog prostora, trenerima i pruženoj usluzi. U skladu sa ovim, sva naša 4 fitness studija raspolažu sa moderno dizajniranim enterijerom, ventilacijom, klimatizacijom, prijemnim delom, sportskim suplementima, svlačionicama sa ormarićima za garderobu, tuš kabinama, aerobik salom, profesionalnom Technogym Cardio i Strenght opremom i izuzetno prihvatljivim članarinama.

Besplatni probni trening

Probni treninzi za sve naše fitness programe su na raspolaganju potencijalnim članovima. Uverite se i sami da su programi koje mi realizujemo kvalitetni, zdravi i praktični i da je upravo to ono što Vam je zaista i potrebno!

Postanite naš član i uživajte u napretku Vašeg duha i tela.

Ocenite mesto i napišite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Пожешка 67a
Београд 11030 Град Београд RS
Kako stići?
Ponedeljak, sreda, petak: 07.00 - 13.30 i 15.00 - 22.30 (dvokratno) Utorak, četvrtak: 07.00 - 22.30 Subota i nedelja: 10.00 - 17.00

Da li je ovo Vaša kompanija? Preuzmite kontrolu nad detaljima.

Ažurirajte informacije, ubacite slike, povežite socijalne mreže i istaknite svoj objekat.