Trening Centar CrossGym Total Team

Trening Centar CrossGym Total Team nalazi se u Beogradu.

Reč je o funkcionalnom treningu koji je sve više zastupljen u rekreativnom sportu kako zbog njegovih pozitivnih rezultata tako i zbog zanimljivosti samog treninga koji se dosta razlikuje od klasičnog treninga u teretani.

Sam trening je baziran kombinacijom vežbi sa sopstvenom kilažom(zgibovi, propadanje, sklekovi, trbušnjaci), trčanjem, kao i rekvizitima poput medicinki, tegića, vijača, bokserskih džakova, pliometriskih kutija, gimnastičarskih karika, ekspandera, elastičnih traka, fitnes kanapa itd. Samim tim ima prednost u odnosu na teretanu jer je dosta raznovrstan i dinamičan.

Korisnici mogu biti muškarci i žene svih uzrasta, kao i deca, jer je trening baziran na radu svih mišićnih grupa prilagodjen polu i uzrastu i na taj način utiče na poboljšanje opšteg psihofizičkog stanja.

Od ostalih sadržaja, u ponudi postoji i školica sporta za decu namenjena uzrastu od 4-10 god koji je baziran na vežbama koordinacije i razvoj motoričkih sposobnosti pod nadzorom stručnih lica, kao i škola kik-boksa i boksa za decu i odrasle.

Ocenite mesto i napišite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Војводе Добрњца 18
Београд Град Београд RS
Kako stići?

Da li je ovo Vaša kompanija? Preuzmite kontrolu nad detaljima.

Ažurirajte informacije, ubacite slike, povežite socijalne mreže i istaknite svoj objekat.